Birkman 3-daagse België en Portugal

BIRKMAN 3-DAAGSE OP EEN EXTERNE LOCATIE

De Birkman 3-daagse staat in het teken van teambuilding d.m.v. een individuele Birkman, een team analyse en een teambespreking. Met het persoonlijk assessment als uitgangspunt wordt er een 3-daags programma samengesteld. Dit programma bevat een aantal vaste elementen en laat ruimte voor specifieke wensen. Het aantal deelnemers heeft invloed op het programma en de mogelijkheden.

Meer info over onze assessments

ENKELE KEREN PER JAAR DE BIRKMAN 3-DAAGSE IN BELGIE OF PORTUGAL

In het najaar is dit in de omgeving van Durbuy (Ardennen, België) en in het voorjaar is dit in Olhos d’Água (Algarve, Portugal).

DATA

In overleg is het mogelijk een 3-daagse (of 4-daagse) te organiseren op door u gewenste data. Dit is echter geheel afhankelijk van beschikbaarheid van de locatie en beschikbaarheid van de Birkman Professional. Prijzen kunnen  bij speciale wensen mbt. data en locatie afwijken. Aan de hand van uw wensen wordt een offerte op maat gemaakt. Een (lang)weekend programma is tevens mogelijk.

Tevens kunt u zelf een geschikte locatie voorstellen.

HET PROGRAMMA

 • 14:00 – Aankomst op betreffende locatie
 • 15:00 – 17:00 – Plenaire uitleg programma en de Birkman Methode
 • 19:00* – Gezamenlijk diner

* ’s Avonds is er gelegenheid om persoonlijke rapporten door te lezen en algemene vragen te stellen.

 • 09:00 – 12:00 – Individuele gesprekken adhv het individuele rapport, aandacht voor persoonlijke vragen en aandachtspunten
 • 12:00 – 14:00 – Lunch op locatie
 • 14:00 – 18:00 – Voortzetting individuele gesprekken adhv het individuele rapport. ’s Ochtends of ’s middags vrij naar gelang indeling van de gesprekken
 • 19:00 – Gezamenlijk diner op locatie of extern, in overleg met de aanvrager
 • 09:00 – 11:30 – Teammeeting a.d.h.v. de teamrapportage van de Birkman rapporten. Vraagstelling en aandachtspunten in overleg
 • 12:00 – 14:00 – Lunch op locatie
 • 14:00 – 16:00 – Ruimte voor een gepersonaliseerd programma i.o.m. de aanvrager: Management stijlen, Issues to Watch, Carrière advies, etc.
 • 16:00 – 16:30 – Afronding

PERSOONLIJKE WENSEN

Vanzelfsprekend is het mogelijk om een gedeelte van het bovenstaande programma in overleg aan te passen. Tijden kunnen worden aangepast ivm vluchttijden (Faro). In sommige gevallen is het wenselijk de avond voor de start van de 3-Daagse aan te komen (meerprijs voor overnachting, op basis van beschikbaarheid).

CATERING

Voor Durbuy (België) is het mogelijk om voor selfcatering (inkopen en koken door deelnemers zelf) of voor Catering all inclusive (ontbijt, lunch, diner op locatie geheel verzorgd) te kiezen.

OVERIGE INFORMATIE

Per Birkman reis is slechts 1 team mogelijk, er is dus slechts beperkte beschikbaarheid. Door tijdig te boeken kunt u gebruik maken van zeer aantrekkelijke ticketprijzen (Faro). Leest u bij het boeken de volledige boekingsvoorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Graag stel ik uiterlijk 1 maand voor vertrek een helder programma samen met de aanvrager waarin de wensen, verwachtingen en doelstellingen van deze 3-daagse worden besproken.

Het is wenselijk dat de deelnemers tijdens de 3-daagse geheel gefocust zijn op het dagprogramma. Overige werkzaamheden worden bij voorkeur niet tijdens dit programma gepland (denk aan offertes schrijven, klantencontact, telefoontjes, etc.). Vanzelfsprekend is het niet aan de Birkman Professional om de mate van urgentie van bepaalde zaken te beoordelen, maar de ervaring leert dat overige werkzaamheden binnen een groep als zeer storend kan worden ervaren en het openhartig uitwisselen van persoonlijke ervaringen, scores en verwachtingen niet ten goede komt.

Voor de specificaties en mogelijkheden van beide locaties Durbuy en Olhos d’Água verwijs ik naar de betreffende pagina’s.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

“Ik had enkele doelen voor ogen:  Oa. het samenbrengen van 2 teams die op 2 verschillende locaties werkzaam zijn.”

Sjaak Ouwejan, F&B Manager

ASSESSMENTS VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS

PERSOONLIJK ASSESSMENT

Krijg als individu een verdiepend zelfinzicht.

GROEPSASSESSMENT

Krijg inzicht in de kracht en aandachtspunten van teams.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Neem vandaag nog contact met ons op.