online assessment

FLEXIBILITEIT & AANPASSINGSVERMOGEN

De Huidige extreme ontwikkelingen in de wereld als gevolg van het Coronavirus vragen om effectieve en efficiënte aanpassingen. Noodgedwongen zitten mensen thuis, werken soms vanuit huis en moeten vaak als gezin ineens omgaan met grote uitdagingen. Dit kan voor wrijving zorgen.

Meer info over onze groepsassessments

Daarnaast zijn de mogelijkheden voor vrijetijdsbestedingen buitenshuis ineens zeer beperkt. Dit geeft echter, na de eerste schok, ook mogelijkheden voor nieuwe initiatieven, het geeft ruimte en tijd voor zelfontwikkeling en het is goed je eigen reacties en de wijze waarop je hier mee omgaat in kaart te brengen. Hoe verwacht je dat anderen hier mee omgaan, hoe stel je jezelf op, wat is je stressgedrag?

Mensen zijn meer op zichzelf en een beperkte leefomgeving teruggeworpen. Een mooi moment voor zelfreflectie. Birkman brengt oa. al deze bovengenoemde aspecten heel concreet in beeld. Deze periode kan op sommige punten ook heel leerzaam zijn. Wellicht dat deze pandemie voor een blijvende veranderende visie op zaken als samenwerking, (crisis)management, besluitvorming en organisatie gaat vragen. Ken jezelf en je verwachtingen op deze punten en leer vanuit je eigen effectiviteit hoe hier mee om te gaan en in oplossingen te denken.

DENKEN IN OPTIES

Ik probeer me te richten op mogelijkheden en kansen, uit te gaan van wat (nu) wél kan, ipv. wat allemaal niet kan. Denk in oplossingen en gebruik de huidige periode en tijd efficiënt. Naast alle hele reële problemen en risico’s, zijn er ook mogelijkheden. Mensen laten onverwachte kwaliteiten zien en durven ook beter aan te geven wat ze nodig hebben, wat ze verwachten. Wat zijn jouw kwaliteiten, wat zijn jouw verwachtingen?

MOGELIJKHEDEN

Een Birkman assessment kan volledig online plaatsvinden, individueel en in teams. De diverse online platforms geven daar alle mogelijkheden toe. Een persoonlijk assessment en/of een tweegesprek met partner of tussen compagnons. Wat te denken van een familie assessment, nu families vaker rondom de keukentafel samen komen. Een Birkman (familie)groepsrapport is een mooi praatdocument voor een goed gesprek.

Mijn ervaring op het gebied van deze assessments, zeker ook met jongeren, is zeer groot. Wat houdt hen bezig, waar maken ze zich nu zorgen over, met name met betrekking tot hun studie, hoe gaan ze om met het  huidige “saaie” dagelijkse leven?

Is uw interesse gewekt, neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte op maat. Gezien de ongebruikelijke huidige situatie hanteer ik een interessante 2020 voorjaarskorting.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

“I would definitely recommend Birkman to anyone, in any industry. It helps to understanding yourself better, moreover, the team, group, or organization who made the test!”

Drs. Anna Móczár, Particulier

ASSESSMENTS VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS

PERSOONLIJK ASSESSMENT

Krijg als individu een verdiepend zelfinzicht.

GROEPSASSESSMENT

Krijg inzicht in de kracht en aandachtspunten van teams.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Neem vandaag nog contact met ons op.