BIRKMAN SUPPORT NEDERLAND

De enige Nederlandse licentiehouder van de Birkman Methode is Birkman.nl. Deze organisatie van oprichter/eigenaar Jan Brandenbarg organiseert met regelmaat (bij)scholingen voor Birkman consultants en draagt tevens zorg voor alle (administratieve) back up voor de consultants die erbij aangesloten zijn.

Meer info over onze assessments

Gewoonlijk worden rapporten binnen 24-uur na invulling van de vragenlijst digitaal doorgestuurd. Hierdoor is effectief samenwerken tussen de consultant en zijn/haar opdrachtgever zeer efficiënt te plannen.

Birkman consultants zijn verplicht om door Birkman georganiseerde scholingen te volgen om hun registratie te behouden. Ook worden op deze bijeenkomsten vernieuwingen toegelicht en vindt er constructieve uitwisseling tussen consultants plaats.

Dankzij de jarenlange zeer nauwe samenwerking met het Amerikaanse moederbedrijf worden de aangesloten consultants zeer nauwkeurig op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. Met regelmaat worden zeer vooraanstaande Amerikaanse trainers uitgenodigd om in Nederland internationale vervolgcursussen te geven en de laatste ontwikkelingen worden hierin opgenomen.

Samen met Birkman.nl heeft Hotelschool Den Haag een meerjarig onderzoek gedaan naar de veranderingen in Birkman-scores bij HBO studenten in de 4 jaren van hun opleiding (tussen 20e – 25e levensjaar). Dit heeft Birkman in staat gesteld om resultaten nog verder af te stemmen.

De rapporten worden vanuit Birkman.nl naar de consultants verstuurd en ook in een Nederlandse Database bewaard. Hierdoor kunnen rapporten uit deze database eenvoudig worden opgevraagd door betrokkenen en is het per kerende mogelijk om een team analyse te laten samenstellen tegen minimale kosten. Kortom een zeer gedegen organisatie, zowel qua kennis als administratieve facilitering, waardoor de Birkman Methode® een solide basis heeft in Nederland en men zeer snel kan inspringen op aanvragen van geïnteresseerden.

Het is tevens mogelijk om het rapport Engelstalig te ontvangen en te bespreken.

Birkman.nl ontwikkelde de BbMobile App (Android en IOS), waarmee men persoonlijke scores kan bewaren en vergelijken/delen met anderen. Dmv. de te downloaden app kan men eigen scores invoeren. Hierdoor heeft men altijd de eigen scores op zak. Uitwisseling van rapporten geschiedt door het versturen van een link naar de betreffende persoon. Beide personen krijgen vervolgens een korte samenvatting van adviezen betreffende hun samenwerking (Engels- of Nederlandstalig).

Ook het vragen van een (kort) advies aan de Birkman consultant gaat zeer eenvoudig met deze app. Met een bericht worden de essentiële scores van het rapport meegezonden, zodat de consultant “per kerende” kan reageren.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Ja, dat wil ik
“Mede door het ontzettend uitgebreide rapport waarin zeer gedetailleerd beschreven hoe onze dochter nu daadwerkelijk in elkaar zit, heeft het ons als ouders veel inzicht gegeven.”
Janneke Van Harten, Particulier

ASSESSMENTS VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS

PERSOONLIJK ASSESSMENT

Krijg als individu een verdiepend zelfinzicht.

MEER INFO

GROEPSASSESSMENT

Krijg inzicht in de kracht en aandachtspunten van teams.

MEER INFO

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Neem vandaag nog contact met ons op.

VRAAG INFORMATIE AAN