HEADS IN BEDS

Ik ben Elvira Wilthagen. Afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en daarna heb ik een kopstudie Cultuur, Organisatie en Management aan de VU afgerond. Beide hebben bijgedragen aan mijn kennis & kunde en hebben de basis gelegd voor een uitgebreid netwerk in en veel liefde voor de hospitality. Er is een schat aan (internationale) werkervaring in allerlei functies die ik heb opgedaan bij onder meer Movenpick Hotels & Resorts, Golden Tulip Hotels, Eden Hotel Group en Historic Hotels of the Benelux. Van General Manager tot Franchise Director Benelux tot Marketing Manager.

Meer info over Heads in Beds

Na ruim 20 jaar werd het tijd voor een eigen bedrijf. Dat was vijf jaar met East Village Concepts, een veelzijdig, onconventioneel en eigenzinnig horeca adviesbureau voor interieurontwerp en marketing communicatie. Samen met een businesspartner waren we gespecialiseerd in het herpositioneren en ondersteunen van kleinschalige, onafhankelijke horeca bedrijven op het gebied van Marketing & Interieurontwerp. Wij ontwikkelden horeca concepten voor ons zelf (Hotel The Neighbour’s Magnolia) en voor anderen via een nieuwe unieke stijl, maar altijd balancerend op dat snijvlak van marketing en design. Nog een paar voorbeelden.

In 2016 werd het tijd voor een nieuwe focus en heb ik de Heads in Beds draad weer opgepakt. En alle verdere details, die vind je op Linkedin.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Ja, dat wil ik

ASSESSMENTS VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS

PERSOONLIJK ASSESSMENT

Krijg als individu een verdiepend zelfinzicht.

MEER INFO

GROEPSASSESSMENT

Krijg inzicht in de kracht en aandachtspunten van teams.

MEER INFO

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Neem vandaag nog contact met ons op.

VRAAG INFORMATIE AAN