Van der Valk Zaltbomel

VAN DER VALK ZALTBOMMEL

Van der Valk Zaltbommel-A2 biedt de vertrouwde kwaliteit van de welbekende keten met bovenal een vernieuwde twist. Naast de traditionele boardrooms is namelijk een hele etage ingericht met creatieve themazalen. Deze creatieve ruimtes bieden elk op een eigen manier een meerwaarde voor diverse trainingen. Niet voor niets hebben grote multinationals zulke ruimtes intern, voor het eerst zijn zulke ruimtes ook voor extern gebruik.

Meer info over Van der Valk Zaltbommel

Over de kleuren en de uitwerking van de ruimtes is uitvoerig nagedacht. Zo zorgt de Yellow room voor het stimuleren van denkprocessen en voor het prikkelen van het zenuwstelsel. De kleur geel brengt creativiteit en fantasie.

In de Disco wordt swingend de training gegeven. Grenzen worden verlegd door op de muren te schrijven en met de jaren ’80 nummers komen de wildste ingevingen naar boven.

In de Botanic Garden en de Jungle staat juist de rustgevende werking centraal, even weg van de drukte en stress. Vaak ontstaan de beste ideeën wanneer je jezelf even helemaal ontspant.

Kom tot elkaar in de Chalet, het huiselijke gevoel met uitzicht op de besneeuwde pistes verbindt elkaar en is perfect om de teamspirit te boosten.

Naast de creatieve ruimtes zijn er ook traditionele boardrooms en congresruimtes aanwezig. Dit wordt ondersteund met een hoge kwaliteit van dagverse gerechten. Een compleet plaatje in hart van Nederland.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Ja, dat wil ik
“Mede door het ontzettend uitgebreide rapport waarin zeer gedetailleerd beschreven hoe onze dochter nu daadwerkelijk in elkaar zit, heeft het ons als ouders veel inzicht gegeven.”
Janneke Van Harten, Particulier

ASSESSMENTS VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS

PERSOONLIJK ASSESSMENT

Krijg als individu een verdiepend zelfinzicht.

MEER INFO

GROEPSASSESSMENT

Krijg inzicht in de kracht en aandachtspunten van teams.

MEER INFO

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Neem vandaag nog contact met ons op.

VRAAG INFORMATIE AAN