REBECCA VAN EMDEN

MASTER BIRKMAN PROFESSIONAL

Als Birkman Professional heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het Bedrijfsleven en in het Onderwijs (HBO). Zowel individuele vragen als team-processen zijn regelmatig aan de orde in de aanvragen die ik krijg. Met regelmaat resulteren ze in een langdurige samenwerking met bedrijven, omdat de inzichten verkregen in de assessments een mooie basis vormen voor (interne) carrièreplanning, scholingen, reorganisaties en teambuilding.

Rebecca van Emden - Birkman Professional

CONTACTGEGEVENS

Rebecca van Emden
Hogeweg 4
5328 CG Rossum

Tel. +31 418 66 11 15
Mob. +31 6 18 35 44 59

ERVARING

Ik ben werkzaam bij Hotelschool Den Haag (HBO) als docent en als Birkman Professional voor onze studenten. Dit is een internationale werkomgeving. Alle studenten van de Hotelschool The Hague krijgen bij binnenkomst een Birkman assessment. De Hotelschool is er van overtuigd dat ze hierdoor in korte tijd hun teamgenoten leren kennen en de kracht van hun team kunnen gebruiken. Ook krijgen ze door dit rapport beter zicht op hun eigen kwaliteiten en valkuilen, hun leiderschapsstijlen (managementopleiding) en hun interesses. Het rapport is gedurende de 4-jarige opleiding per module op verschillende aspecten inzetbaar. Een waardevol document voor een optimaal studieresultaat en een optimale voorbereiding op een carrière.

Vanwege de grote verscheidenheid aan situaties en vraagstellingen waarmee ik in aanraking kom en de diversiteit in leeftijd en levenservaring van de betrokkenen, ben ik zeer ervaren in het afstemmen van de informatie uit het Birkman rapport op de aandachtspunten van de vraagsteller.

Mijn algemene ervaring en mijn expertise liggen voornamelijk op het gebied van sport, onderwijs, bedrijfsleven, non-profit organisaties en besturen van kleine rechtsvormen.

Mijn achtergrond als gecertificeerd MfN Register-mediator is effectief gebleken bij herkenning van een moeizame samenwerking en het zoeken naar werkbare oplossingen. De Birkman methode is hierbij erg effectief indien partijen tot een oplossing willen komen. Een verbeterd inzicht in elkaar en elkaars verwachtingen, op basis van de Birkman analyse, is vaak de eerste stap voor een verbeterde samenwerking. Ook wanneer partijen toch definitief uit elkaar gaan, is dit vaak vanuit een verrijkt eigen inzicht en is het persoonlijke Birkman rapport in dat geval een eerste stap in de nieuwe richting.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

“Knowing yourself is the beginning of all wisdom.”

Aristotle

ASSESSMENTS VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS

PERSOONLIJK ASSESSMENT

Krijg als individu een verdiepend zelfinzicht.

GROEPSASSESSMENT

Krijg inzicht in de kracht en aandachtspunten van teams.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Neem vandaag nog contact met ons op.