Marten Schreuder - Het KansRijk B.V.

HET KANSRIJK BV

Marten Schreuder studeerde rechten en verdiepte zich in arbeids- en organisatiepsychologie.
Als (interim)manager, directielid en coach houdt hij zich al jaren binnen zijn bureau Het KansRijk bezig met het ontwikkelen van mens en organisatie. Hij doet dit op een open, eerlijke en betrokken manier met oog voor mens én organisatie en zoekt daarbij naar wat mensen werkelijk beweegt en in beweging brengt.

Meer info over Het KansRijk B.V.

Marten werkte 5 jaar bij de gemeente Leiden (ruimtelijke ordening, milieu en bestuurlijke en juridische zaken) en vervolgde zijn carrière bij het Heerema-concern in diverse staf- en managementfuncties, w.o. HR-manager. Hij deed hier internationale ervaring op en onderhandelde wereldwijd contracten met olie- en gasmaatschappijen.
Als projectleider was hij verantwoordelijk voor opdrachten waarbij in korte tijd klinkende resultaten moesten worden behaald. Hij leerde hier hoe je in korte tijd een “high performance team” kunt vormen om onder tijdsdruk de afgesproken resultaten te behalen.
Werkte tot 1999 bij de Dienst Centraal Milieubeheer Rijnmond als afdelingshoofd en lid van het directieteam. In dat jaar richtte hij bureau Interconsult op en voerde tot 2011 tijdelijke managementopdrachten uit. Hij ontwikkelde zich tot coach en trainer van bestuurders, directeuren en directies, managers en MT’s, medewerkers en teams. Zowel in bedrijfsleven als bij overheden deed hij ervaring op met transities en reorganisaties en verbond daarbij organisaties en medewerkers.
Eind 2010 richtte hij Het KansRijk op. Dit bureau concentreerde zich aanvankelijk vooral op overheden en vanaf 2012 ook op bedrijven. Marten is een gedreven professional met een goed ontwikkeld gevoel voor wat mensen en organisaties nodig hebben om effectief te zijn en te excelleren.

Onze samenwerking bestaat uit een Birkman consult met mijzelf, en aansluitend een coaching traject op maat. Hierbij krijgt Marten Schreuder van mij een samenvatting van het Birkman consult en de voornaamste scores uit het rapport die van belang kunnen zijn voor het traject.

Marten is zelf geen Birkman consultant, maar hij is zeer goed ingevoerd in de mogelijkheden van Birkman en weet als geen ander welke inzichten Birkman kan geven.

In deze coaching trajecten is Birkman “slechts” een middel, de onderlegger voor de coaching gesprekken. Afspraken betreffende duur en doel van het traject worden rechtstreeks met Marten gemaakt. Hij zal ook een offerte op maat opstellen, waar het Birkman consult onderdeel van zal zijn.

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Ja, dat wil ik
“Mede door het ontzettend uitgebreide rapport waarin zeer gedetailleerd beschreven hoe onze dochter nu daadwerkelijk in elkaar zit, heeft het ons als ouders veel inzicht gegeven.”
Janneke Van Harten, Particulier

ASSESSMENTS VOOR INDIVIDUEN EN TEAMS

PERSOONLIJK ASSESSMENT

Krijg als individu een verdiepend zelfinzicht.

MEER INFO

GROEPSASSESSMENT

Krijg inzicht in de kracht en aandachtspunten van teams.

MEER INFO

MEER WETEN OVER DE BIRKMAN METHODE?

Neem vandaag nog contact met ons op.

VRAAG INFORMATIE AAN